maanantai 6. lokakuuta 2014

Valoa syysiltoihin

Olen jo pitkään haaveillut sisävalosarjasta, jota voisi käyttää näin jo syksyllä kun illat pimenee. Ei siis vielä jouluvaloja, mutta jotain vastaavaa. Tykkään polttaa kynttilöitä, mutta eipä niitä joka ilta tule sytyteltyä. Kauppoihin on tullutkin myyntiin kaikenlaisia "syysvaloja" sekä sisälle että ulos. Tuolta sain idean, joka oli edullisesti toteutettavissa. Suurin haaste olikin löytää ihan perus ledvalosarja tähän vuodenaikaan. Tänään Anttilasta sitten vihdoin tuli vastaan tuollainen 15 ledin sarja ja ostin niitä heti kaksi. Nämähän siis ei kuumene, joten pitäisi olla turvalliset.


Heti kotiin tultuani aloin askartelemaan ihan tavallisesta valkoisesta kopiopaperista kuutioita. En ymmärtänyt kuvallisia ohjeita mutta onneksi on Youtube.


Sitten vain paperikuutiot pienellä teipinpalasella kiinni valoihin. Näistä kuvista tuli kyllä vähän huonoja!Valo sai kuutiot näyttämään vähän tuollaiselle violetille mutta ei haittaa.Tykkään itse ihan hirveästi näistä. Toinen valosarja on vielä odottamassa kuutioiden askartelua. Niistä voisi tehdä oikein värikkäät valot :)

1 kommentti:

Anselmiina kirjoitti...

Hieno idea :) Syksyllä pitää tosiaan saada valoa. :)