lauantai 11. lokakuuta 2014

Kiirettä pitää

Viime aikoina on ollut tekemistä ihan liiaksikin. Joka paikkaan pitää revetä, mutta sehän on ihan normaalia... eikö? Tuppaa vaan käymään niin ettei mistään tahdo tulla valmista ihan kokonaan.

Syyskukkaset sain istutettua purkkeihinsa, kun oli tuota aurinkoakin tarjolla. Muuten pihapuuhastelut on menny suht tympeissä merkeissä tänä syksynä.
 Tontilta kaatui 25 puuta, niin tuota puusavottaa riittää varmaan ensvuodelle saakka.

Iltasin on jonkin verran kerinny rauhottumaan ja kaivamaan neulomukset esiin muuttolaatikoiden syövereistä. Totesin, että paljon on alotettu ja kesken on jäänyt monta hommaa. En edes muistanut mitä kaikkea on tullu alotettua.


Siinä nyt näin äkkiseltään muutamat keskeneräiset sukat. Päätin haastaa itseni ja tehdä noista joululahjoja, joten niiden on valmistuttava piakkoin. Toivottavasti saadaan tänne kuvat valmiista sukkapareista ennen joulua!
Tein aivan ihanan neulemekko löydön ja oli pakko laittaa kuva siitä tänne. Itsellä ei hermot riittäisi tullaisen tekemiseen, joten joudun tyytymään kaupasta valmiiseen versioon. Tässä kuitenkin ideaa jollekkin osaavalle ja hyvähermoiselle.

Ei kommentteja: