maanantai 13. lokakuuta 2014

Kaamosväsymyksen karkotusta

Tämä superhelppo syyspipo valmistui jo viikolla, mutta vasta eilen sain valittua tupsun värin. Alkuperäinen suunnitelma kun oli tuo alareunan purppura. Pipo syntyi jämälangoista, purppura Isoveliä, harmaa kaksinkertaista Pikkusiskoa ja tupsu Nallea. Neuloin sen kahdesti, koska ensimmäisestä versiosta tuli turhan kireä. Lisäsin alkuperäiseen ohjeeseen yhden kuvion lisää, ja sopiva tuli.


Tähän tyttöön meinaa iskeä kaamosväsymys. Tarvitaan siis valoa, mieluusti lämmintä sellaista ja paljon.


Kynttilöitä on poltettu iltaisin. Nämä tuikkukipot ovat muinainen kirppislöytö. Alunperin löysin kolme ja sitten vielä monta samanlaista lisää. Kaikki ovat oranssin ja ruskean sävyjä, löytyy kirkasta ja mattaa.


Viikko sitten viikonloppuna kallioilta keräämäni kelottuneet oksat pääsivät lasitölkkiin ja saivat ympärilleen valot. Onhan näitä oksia ja valoja ollut joka paikka pullollaan, mutta varsinainen inspiraatio tuli kaverin facebook-kuvasta.


Kaamosoireisiin kuuluu kuulemma herkkujen himo ja pitäisi yrittää syödä terveellisesti. Pyh, sanon minä. Meillä leivottiin eilen näitä suklaakeksejä. Huippuhyviä!


Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! Ja yhden mummoasiakkaan sanoin, ellei aurinko paista, pitää yrittää itse olla aurinko.

Ei kommentteja: