torstai 2. lokakuuta 2014

Täytyi tehdä tämäkin

Sattumalta netissä tuli vastaan idea isyyspakkauksista, joita tulevat äidit ovat kasailleet niitä ansainneilleen miehilleen. En ollut ikinä ennen kuullutkaan! Oli sen verran ihana ajatus, että päätinpä minäkin sitten tehdä sellaisen. Vähän niinkuin vaikka kiitoksena siitä, kun tuo toinen on joutunut kestämään kaikki raskaudenaikaiset hormonimyrskyt ja muutenkin ollut ihanasti tukena koko tänä mulle tosi vaikeanakin aikana. Kohtahan tämä vaihe onkin meillä ohi ja edessä ihan uudenlaiset haasteet. Ehkäpä tuosta kasaamastani pakkauksesta on sitten edes jotain apua ;)


Ostin mm. miehen lempparisuklaata ja lempparilimsaa. Vitamiineja poreina kun se tykkää niitä niin juoda (sitä paitsi Berocca oli muutenkin loppu) ym. tarpeellista sälää. Jotain myös vauvalle ja jotain varpajaisia silmälläpitäen, mikäli sellaiset tulee olemaan. Tavarat laitoin tuollaiseen muovilaatikkoon ja sinne kirjeen paketin sisällöstä.Ehjänä pysyneeseen vakuutusyhtiön kuoreen laitoin "päätöksen isyysavustuksesta" - lappusen. Kun mies tuli töistä ja alkoi avaamaan vakuutusyhtiön kirjettä (luuli varmaan että siellä on lasku hihihh), mun oli pakko mennä toiseen huoneeseen salaa hihittämään. Olen ehkä maailman huonoin pitämään pokkaa ja mua alkoi niin naurattaa. Sisällä oli siis tämä aluksi viralliselta vaikuttava paperi. Huono kuva mutta otin kuvat niin kiireellä! Tuossa siis lukee että pakkaus on noudettavissa eteisen vaatekaapista ;)


Näytti onneksi siltä, että lahja oli mieluinen ja todella yllätys! H ei olisi varmaan uskonut, että jaksan enää mitään ylimääräistä alkaa väsäilemään ja tekemään kun juuri eilen valittelin raskaaksi käynyttä etureppuani ;) Voi että lahjoja on vaan kiva antaa kun siitä tulee itsellekin hyvä mieli :)


3 kommenttia:

päikkä kirjoitti...

Olipa mahtava idea! Tätä voi soveltaa, vaikkapa minä voisin väsätä kunnon ukin selviämislaatikon!

Eikku kirjoitti...

Juu, tätähän voi soveltaa mihin tarkoitukseen vain :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana juttu! Voin kuvitella H:n hämmästyksen :D
-Mallu-