torstai 12. marraskuuta 2015

Kolmas!

Heipä hei, pitkästä aikaa. Käsityöt ja näpertely on jäänyt viime aikoina erittäin vähälle. Suoraan sanottuna en ole tehnyt mitään sillä saralla. Aikani on kulunut lapsen kanssa, koiran harrastuksissa, leipomuksissa, ja intouduin jopa lukemaan yhden kirjan. Välillä tuntuu, että yksi elämä ei meinaa riittää kaikkeen siihen mitä haluaisi tehdä.

Viimeisin aikaansaannokseni oli tämä kolmas villatakki. Jotenkin ei ole ollut mitään intohimoja tarttua puikkoihin tämän jälkeen. Ja ei kai se mikään ihme ole, jos kolmannen samanlaisen työn jälkeen alkaa vähän puuduttaa. Mutta siinä se nyt on.


Täällä alkaa olla mahdotonta kuvata mitään ilman että joku tunkisi väliin :D1v synttäreitä juhlittiin taas viljattomasti ja sokerittomaksi. Tarjoilut sai kehuja joten ilmeisesti onnistuin :) Meinasin ensiksi tehdä synttärisankarille vesimelonikakun, mutta luovuin ajatuksesta kun muutenkin oli tekemistä raakakakkujen ym. parissa. Halusin kuitenkin tehdä tälläsen. Pienellä piparimuoteilla hedelmistä paloja, jotka sitten laitoin coctailtikkuihin. Sitten vain tikut lykättiin vesimeloninpuolikkaaseen. Näyttivät maistuvan niin sankarille kuin vieraille nämäkin!


Ei kommentteja: