torstai 20. kesäkuuta 2013

Synttärit nyt ja vuosien päästäEikulla oli tällä viikolla synttärit! Lahjan sain vietyä vasta tänään vähän myöhässä, kun kaikkea ei voi aina muistaa. 

Meillä on sellainen numerojuttu, että kolmosen olisi kiva esiintyä muodossa tai toisessa. Tilailin jokin aika sitten Polkka Jamilta kortteja (siellä on kaikkea muutakin ihanaa) ja jemmasin tuon kolmen purkin kortin Eikkua varten.

 

Paketin sisältä paljastui tällainen synttärikirja. Siinä on yksi kysymys aukeamalla liittyen syntymäpäivään tai sen tapahtumiin ja vuosiluvut vuoteen 2023 saakka (saa toki senkin jälkeen synttäreitä viettää, enempää ei vaan mahtunut). Tarkoitus olisi siis vastailla jokaisena syntymäpäivänä kirjan kysymyksiin, ja samalla voi lukea edellisten vuosien vastauksia.Pohjana oli ihan tavallinen ruutuvihko, jonka päällystin kohokuvioisella tapetinpalalla. Pääsin käyttämään dymoa, jee! Hieman pelkäsin sitä hankkiessa, että meillä on pian kaikki dymotettu maitopurkista koiraan.Napin ompelin koristeeksi, mutta se pitää myös kirjan kivasti kiinni. Tuo tapetti teki kansista aika jäykät.

Ei kommentteja: