maanantai 17. kesäkuuta 2013

Piha kesäkuntoon

Huh, vihdoinkin kerkeää jotakin tänne laittamaan, kun tuntuu sille nykyään, että työt vie mun koko elämän. Kaikki väkertely on jääny kokonaan pois hetkeksi, mutta nyt siihen on tultava muutos. Mun pää ei vaan kestä enää tällästä! Niinpä pyhitin viikonlopulle hieman aikaa laittaa etupihan terassia siedettävän näköiseen kuntoon, jossa voi nyt lepposasti nauttia aamukaffinsa.
Tähän rakastuin kaupassa heti! Mun oli aivan pakko saada se. Hauska idea ja näppärä yksityiskohta. Eli, ei mitään hyvää syytä jättää ostamatta.
Sitten terassin nurkkaan hieman väriä. Pikkasen vielä odotan, että noi kasvit pörhistyy ja leviää. Niin olis pikkasen tuuheemman näkösiä.
Sisäänkäynnille myös molemmin puolin samanlaiset istutukset.
Yrttipöytä, joka hieman huonolla menestyksellä koittaa sitkuttaa eteenpäin. Ovat hitusen kituksvusia, mutta kyllä ne siitä vielä virkoaa! Ehkä...
Edellisenä iltana kävin läheiseltä pellolta vähän hakemassa lupiineja pöydälle tuomaan tunnelmaa. Jostain syystä oon lapsesta saakka tykännyt lupiineista tosi paljon ja ovat yhtiä lemppari kesäkukkiani.
Sitten pikkasen kynttilää palamaan illalla.
Sellanen siitä nyt sitten tuli. Pyöräpaikalla oleva laatoitus on avopuolisoni laittama. Sen piti olla tulevaa moottoripyörää varten, mutta avokkini sai sitten tyytyä siniseen fillariin.

Ei kommentteja: