sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Tytön täytyi vanheta ja muuta juttua

Meillä on täällä uusia lukijoita, kivaa! Mukavaa juhannuksen jälkeistä aikaa kaikille, eiköhän se kesäkin sieltä kohta tule :)


Sain vihdoin viime viikolla aikaiseksi tehdä uuden reseptikansion itselleni. Tosiaan kun ruokavalio vaihtui melkein kertaheitolla viljattomaksi ja lähestulkoon sokerittomaksi, tarvitsin ehdottomasti uusia reseptejä (varsinkin niitä herkkureseptejä)


Päädyin tällä kertaa laittamaan reseptit kansioon ja muovitaskujen väliin. Vaikka jauhoiset ja läikkäiset reseptit ovatkin toisaalta jotenkin sympaattisen näköisiä, kaipasin helppoutta siihenkin touhuun. Nyt jos reseptin päälle lentääkin suklaata, se on helppo tuosta muovista vain pyyhkäistä pois.Tällä viikolla täytin vuosia ja halusin leipoa kakun, mikäli kahvivieraita ilmaantuu. Otin riskin ja leivoin sokerittoman ja viljattoman kakun (ensimmäistä kertaa) ja saatoin vain toivoa, että kakku maistuu itselle ja vieraillekin. Ja maistuihan se! Ihanaa että juhlapäivinäkin voi herkutella ilman hirveää sokeriähkyä!


Reseptin sain Jauhottoman peukalon Heliltä. Muokkasin pikkuisen ja laitoin esim. banaania lisäksi kakun väliin. En oikein osaa tuota kermavaahdon pursotusta niin mikään kaunis kakusta ei tullut :D Mutta hyvää oli ja kaikki tuli syödyksi.

Sain mieheltä kukkia synttäripäivänä ja kimpussa oli pioneja! Oli jännä miten ne olivat avautuneet aivan valtavan kokoisiksi seuraavana päivänä. En edes tiennyt että ne niin aukeaa. Kissakin ihmetteli asiaa silmät suurina.Täällä odotellaan jo miehen lomaa, josko sitten vaikka päästäisiin koko porukka jonnekkin kesälomareissulle :) Mukavaa kesän jatkoa!

Ei kommentteja: