maanantai 13. huhtikuuta 2015

Puutarhalauantai

Täällä on ollut vähän hiljaista blogin suhteen. Syynä siihen on yksi isompi neulomus, johon olen uppoutunut viimeisten parin viikon aikana, mutta nyt se alkaa olla loppusuoralla. Ennen sen valmistumista kuitenkin muutama räpsy ihanan keväiseltä lauantailta.


Krookukset ovat kukkineet jo hetken aikaa. Ihana väriläiskä! Tulppaanit ja narsissitkin ovat nousseet hyvin pintaan, mutta niiden kukkia saa vielä odottaa.


Grillattiin toisen kerran tänä keväänä. Sisälle ei huvittanut mennä, mutta tuuli oli sen verran puuskittaista, että katettiin pikkupöytä kasvihuoneeseen.


Tässä tämän hetkinen puutarhan rumennus sarjassamme kuvia, joita ei julkaista blogeissa. Taivutuksessa ilmeisesti siemenestä kasvanut omenapuu, joka muistutti huolestuttavasti pylväshaapaa. Vanhat sukkahousut hyötykäytössä, selkeää Niksi-Pirkka -kamaa.


Loppuun vielä silloin joskus ennen pääsiäistä valmistunut lippapipo kummipojalle. Pipon omistaja ei ensin halunnut sitä ollenkaan päähänsä ja sen jälkeen veti koko pipon naaman eteen, joten tässä ainoa kuva. Lankana Isoveliä (kirkkaampia oikeasti nuo värit) ja ohjeena tämä.

Ei kommentteja: