maanantai 30. maaliskuuta 2015

Hullu leipuri täällä moi!

Tää saattaa nyt vaikuttaa vähän siltä, että elän nykyään pelkästään jääkaapin ja hellan välissä! Jos mä en ole keittelemässä vauvalle soseita, niin mä testailen uusia herkkuja. Ilman viljaa ja sokeria luonnollisesti. Löysin aivan loistavan blogin, josta nämäkin kaikki reseptit ovat.


Tässä viime postauksessa mainitsemani pistaasi-brownie. Oli hyvää, tykkäsin. Jäi reseptiarkistoihini ja teen uudestaan. Olenkin aina tykännyt makean ja suolaisen yhdistelmästä.


Keittäessäni beibelle bataattia, jätin itselleni vähän sivuun tätä seuraavaa herkkua varten. Enpä olisi ikinä tajunnut, että bataattia voi käyttää leipomuksiin. Tämä bataattibrownie oli ihanaa ja koostumus jotenkin jännän kuohkea. En tiedä johtuiko se tuosta bataatista vai mistä. Erittäin helppotekoinen ja herkullinen tämäkin leipomus! Okei, bataatissa on hiilareita varmaan lähes yhtä paljon kuin perunassa, mutta eipä sitä suurta määrää tähän tullut.

Viimeisin kokeiluni oli tänään tämä viikuna-suklaaganachepiiras. Aivan taivaallista!Nämä kaikki ja paljon muita vhh ja paleoreseptejä täältä.

Ei kommentteja: