perjantai 13. helmikuuta 2015

Teen pauloissa

Täällä ei oo sitten noi neulomukset, eikä niin muutkaan askareet oikeen edenny mihkään. Niskat ollu sen verran juntturassa, etten oo oikeen viittiny niitä kiusata enempää.
Siinä se sukka nököttää koskemattomana samassa paikassa ku viime postauksessa. No, asiasta kukkaruukkuun... Oon aivan menny villiks teitten kanssa! Onkohan toi nyt edes oikein sanottu, teitten?! Siis teen. Se mitä juodaan. Ennen oon ollu kovakin kahvin kittaaja, mutta viime aikoina närästys kahvin juonnin jälkeen on menny aivan mahottomaks. Joten aattelin kokeilla teetä ja nyt ollaan ihan koukussa. Oon siis juonu ennenki teetä, mutta lähinnä pussiteetä. Mutta nytten kokeilin puruteetä ja jotenkin tuntuu, että näissä maku on parempi.

Ton sleep easy teen sain joululahjaksi ja sitä saa ainakin luontaistuotekaupasta ja vissiin prismasta. Sitä en oo vielä kokeillu, joten en osaa sanoa auttaako. Ens viikolla vois ottaa kokeiluun ku on aamuvuorokin. Noi Nordqvistin valkoinen tiikeri ja vihreä earl grey teet on ihan sika hyviä. Toi valkonen tiikeri tuoksuu aivan jumalaisen hyvälle ja hyvää onkin! Maustettua valkosta teetä, jossa mansikn, vaniljan ja greipin aromit. 
Toi vihree tee on maustettu bergamontilla ja siinä seas on myös ananaksen paloja. Nam!
Jatkan näitten kanssa fiilistelyä kotona ja katton josko sitä huomenna vaikka tekis jotain järkevää. Eipä mulla muuta oikeestaan tällä kertaa. :)

Ei kommentteja: