maanantai 19. tammikuuta 2015

Siivousta ja sisustushommia

Olipas oikeen blöööh sunnuntai ja mitään ei huvittanut tehdä. Väkipakolla sain itteni tyhjäämään pyykkikoneen ja astianpesukoneen ja täytettyä ne uudelleen. Imurikin halusi ulkoilutusta siivouskaapista, kun meno oli kuin länkkärileffoissa ne tuulen mukana pyörivät risupallerot. Meillä ne koostuu vaan koiran- ja kissankarvoista. Siityslautakin oli pakko raahata esille, kun ajattelin laittaa verhot työ/vierashuoneeseen vihdoinkin ja samalla pari pöytäliinaa vois silittää.  
Ei kovin houkutteleva näky :(

Tänään sama rata jatkuu, huonosti nukutun yön jälkeen. Ei oikeen nappaa noi klo 05:00 herätykset maanantai aamusin. Sain nyt onneks jotakin tehtyä ja pääsee pikkasen rentoutumaan, ennen kun taas pitää nukkumaan.

Nämä tuikkuihanuudet on paikasta Sinelli

Tuo pitsiliina on ihan lemppareita ja samoin nuo Iittaln kastehelmituikut. Tuikkuja taitaa kokonaisuudessaan löytyä kahdeksan kappaletta... Hups.

Sitten loppuun vielä jaksoin vähän laittaa työhuonetta kuntoon, mutta joudun myöntämään ettei verhot ole vieläkään paikallaan... Huomenna taas uusi päivä, eikös?

Nämä sain siskolta lahjaksi ja löytyivät myös Sinellistä

Vielä olis tilaa täytettäväksi :)

Matotkin löysivät paikalleen. Toi juhnnusruusumatto on mun mielestä tosi nätti malli. Niitä tullu tehtyy muutamahko kappale, että täytyy varmaan seuraavaksi kokeilla jo jotain muuta.
Tuon voi laittaa lopuksi oveen roikkumaan, kun haluaa vaikka neuloa rauhassa! :)
Ei kommentteja: