keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Kotiin

Käväistiin maanantaina naapurin kanssa Ilmajoella Herkooliin kartanolla. Siellä oli uusien tuulien puhaltaessa avoimet myyntipäivät, valtavasti huonekaluja, astioita, pöytäliinoja jne. Enemmänkin taidettiin ihailla vanhoja tapetteja, korkeita huoneita ja kaakeliuuneja. Tällainen ihana kukkapylväs seisoi orpona ja hylättynä kenties maailman rumimman tekokukka-asetelman alla aulassa. Enhän minä raaskinut sitä sinne jättää, värimaailmakin istuu kirjastohuoneeseen oikein mainiosti. Tosin tuossa kuvauspaikassa se vielä odottaa siirtoa (samoin kuvan reunasta pilkottava joulukoristelaatikko).


Paistoi ihan oikeasti aurinko tuota kuvatessa! Niin ihanasti, että pakkohan tuonne ulos oli pakkasesta huolimatta lähteä. Ei tullut kaupunkielämää ikävä näissä maisemissa.


Muutakin pientä kivaa on kotiin tullut kannettua. Oikeasti menin etsimään ale-lankoja (joita en sitten löytänytkään), mutta tämä karhu katseli hyllyltä kaikkien tylsien maisemien ja kaupunkinäkymien keskeltä kovin sympaattisesti. Karhu päätyi vessan seinälle, jonne on jo pidempään kaivattu jotain.


Kun kerran karhua vessassa kuvailin, nappasin samalla kuvan noista Annon käsipyyhkeistä. Niitä myytiin joulun jälkeen uskomattoman halvalla, kun nimessä taitaa olla kuusi. Kuusiahan ei kai sitten kuulu muuhun vuodenaikaan käyttää.


Norsumuki. Jestas sentään! Ihminen, jolla mukeja riittäisi tiskaamatta ainakin kahdeksi kuukaudeksi joka päivälle, menee ja ostaa mukin. Mutta kun siinä on norsuja (jotka muuten ovat oikeasti sitruunankeltaisia)!


1 kommentti:

Mrs.Marple kirjoitti...

On tuo kyllä upea kukkapöytä!

Niin ja eikös tuossa pyyhkeessä ole siis kuvia lehdistä? Mun silmään näyttää semmosilta..