tiistai 9. heinäkuuta 2013

Liikaa lankoja?

Aina silloin tällöin tulee mainittua, että lankoja on päässyt kertymään aika paljon. Yhtä usein lohdutellaan, että neuloville ja virkkaaville ihmisille nyt vain käy niin. Silti aina, kun nämä paljon lankoja omistavat ihmiset esittelevät omiaan, tulee sellainen olo, että eihän tuossa nyt ole kuin muutama kerä. Päätin vähän ryhdistäytyä ja järjestellä lankani, jos niitä sitten tulisi paremmin käytettyä loppuun. Varautukaa kuvatulvaan! Jätin edellisen postauksen Hangot pois näistä, kun juurihan ne esittelin.

Lähtötilanne oli tämä.


Aloitetaan täysistä keristä.


Isoäidinneliöpeittoa varten viisi kerää poistunutta ruskeaa, kolme kerää poistunutta vihreää ja yksi vielä saatavilla olevaa oranssia.


Kaksi kerää luonnonvalkoista Nalle aloe veraa joogasukkia varten ja beige Nalle pitsisukkiin.


Näistä seuraavista tulee joskus jotain, mutten vielä tiedä mitä.

Kuusi kerää sinapinkeltaista Drops Karismaa lankakaupan loppuunmyynnistä.


Kolme kerää poistunutta keltaista Keloa ja kaksi harmaata Crystalia (yksi kerä löytyi halvalla kirpputorilta ja piti ostaa sille kaveri).

 

Kolme kerää Rose mohairia löytyi aikoinaan kirpputorilta, mutta tuo väri ei kyllä iske ollenkaan. En sitten tiedä, mitä ajattelin näitä kassalle kiikuttaessani. Luumupuu-sävyistä puroa olen ostanut neljä kerää jostain tarjouksesta, mutta niiden kohtalo on vähän epäselvä.


Viisi kerää Miamia erääseen projektiin, josta ei koskaan tullut mitään. Kaksi oranssia ja yksi vihreä Isoveli toiseen projektiin, jossa suunnitelma muuttui.


Sitten päästäänkin (melkein) vajaisiin keriin.

Bambulankaa tiskirätteihin. Luonnonvalkoinen ja vaaleansininen vielä täysiä.


Yksi kokonainen ja yksi vajaa kerä petroolinsinistä Rosea jäi yli tuubihuivista. Oranssia Keloa on vielä hieman reilu kerä.


Woolista olen neulonut mm. junasukkia. Tuo harmaa kokonainen kerä oli kirppikseltä löydetyssä lankapussissa.

 

Kirjavia jämälankoja. Vaaleanpuna-ruskeasta raitalangasta, vihreästä Nostalgiasta ja Polkasta, violetista Polkasta ja Tico ticosta olen tehnyt sukkia, porkkana-sävyisestä Polusta ponchon ja oranssista Polkasta vauvan villahaalarin.

 

Meleerattua ruskeaa Nallea käytin vauvan haalariin, muista Nalleista olen neulonut joulupalloja.

 

Puuvillajämälankoja vauvanpeitosta.

 

Dropsin Nepal ja Karisma lankapussista kirpparilta täysiä keriä. Jämälankoina valkoista ja mustaa 7 veljestä, purppuraa Isoveliä, mustaa Keloa ja vihreää, valkoista ja harmaata Tempoa.


Loppuun vielä kuva avustajasta, joka oli niin kiireinen penkoessaan lankakasaa, ettei jäänyt edes tarkkana kameraan.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huh huh! Mulla on edelleen vain SE YKSI, kuuluisa kerä, joka tällä menolla jää jollekin perinnöksi :D
-M-

Miia kirjoitti...

Voisko sille kerälle laittaa esim. silmät? :D