torstai 18. heinäkuuta 2013

Kyllä nyt vastustaa

Tänään oli tarkoitus saattaa pari ideatasolla jo pidempään pyörinyttä projektia valmiiksi. Materiaalit on saatu kasaan kirpputorilta, kierrättämällä ja osa ihan kaupasta. Eilen liimasin ensimmäistä kertaa elämässäni kontaktiliimalla (ostin sen vahingossa, pikaliima olisi sopinut paremmin), ja kaikki vaikutti vielä hyvinkin lupaavalta.

Tämä nyt olikin sitten sellainen ei niin toivoa täynnä oleva torstai. Spraymaali ei ollut ollenkaan sen väristä kuin hyllynreunan värimallissa, ja innostuksissani ja hämmennyksissäni suihkin ensimmäisestä kerroksesta liian paksun. Muutaman lisäkerroksen jälkeen tuo ei kuivu varmaan viikkoon. Lasipurkissa etiketin liima on liian tiukkaan jämähtänyttä. Tulostin ei ollut yhteistyöhaluinen. Muka mustia ja valkoisia kehyksiä olikin monta mustaa ja yksi valkoinen. Eivätkä postikortit mahtuneetkaan 10x15 kokoisiin kehyksiin. Kuvia ei ole siis tarjolla, jonain muuna päivänä sitten.

Virkkasin palluroita sunnuntaihin saakka, kunnes löysin kädestäni juuri siinä silmukkamallissa kipeytyvän lihaksen ja vaihdoin isoäidinneliöihin. Yksivärisinä ne ovat äärimmäisen rentouttavia. Eräs halpakauppa pelasti elämäni myymällä Novitan jo poistuneita lankoja. Peitolla on mahdollisuus valmistua.

Ei kommentteja: