sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Viikon kirppistelyt

Koska Blogger on kiukutellut viimeiset kolme päivää ja ollut lisäämättä kuvia, luovutan ja unohdan ne. Ehkä sitten joskus myöhemmin. Tällainen hiljaiselo alkaa muuten ahdistaa.

Tällä viikolla on tullut kotiutettua kirpputoreilta vaikka mitä. Alkuviikosta parin päivän harkinnan jälkeen mukaan lähti muffinssiteline. Sellainen metallinen häkkyrä, johon saa 12 muffinssia tai cup cakea tai vastaavaa hienosti kolmeen kerrokseen. Nyt pitäisi enää leipoa! Samasta paikasta löytyi loppuviikosta vielä oranssit paketissa olevat sukkahousut 20 sentillä ja kaksi puista valokuvakehystä 50 senttiä kappaleelta erästä projektia varten. Ja hame. Tummansininen valkoisella rusettikuviolla, korkealla vyötäröllä ja isolla metallisella vetoketjulla takana. Hylkäsin sen sovituksen jälkeen liian isona, mutta ostin silti seuraavana päivänä. Kokeillaan, saisiko näillä taidoilla sen kavennettua käyttökelpoiseksi.

Eikun kanssa käytiin vilkaisemassa uuden kirpputorin meininkiä. Käteen jäi Piin elämä pokkarina, vaikken pahemmin pokkareista pidä ja vielä vähemmän elokuvakansista, suoranaista kirjan raiskausta. Se odottelee vielä lukemista kirjastohuoneessa monien muiden seurassa, koska ehdin juuri aloittaa yhden melkoisen paksun teoksen. Ja yllättäen pari valokuvakehystä lähti sieltäkin mukaan, mutta siitä projektista kerron myöhemmin.

Ei kommentteja: