sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Tiskirättejä ja työhanskoja

Heipä hei ja hyvää uutta vuotta! Kokeilen nyt ensimmäistä kertaa päivittää tabletilla joten katsotaan mitä tästä tulee. Olisi ollut ihan hirveästi jouluista matskua blogiin mutta nyt niiden päivittäminen taitaa kyllä olla jo vähän myöhäistä. Elämä on jotenkin niin hektistä nykyään. Kotonakin on jatkuvasti sotkuista ja mitään ei muka kerkeä ja niin paljon kuitenkin haluaisi. Kun kirjauduin bloggeriin, tajusin että en lue enää edes blogeja paitsi hyvin satunnaisesti. Olisi ihana ehtiä taas niitäkin katselemaan ja saamaan ideoita. Ja ettei tämä kiire ainakaan hellittäisi, arvatkaas mitä tyttö alkaa tänä vuonna tehdä?


Tälläisiä on tullut selailtua aika paljon....


...ja ideoita ja inspiraatiota on revitty talteen...


...ja kavereilta tuli tälläinen setti joululahjaksi :) Kuvasta puuttuu vatupassi ja joku työkalu, jonka nimeä en muista. Eli me aletaan rakentamaan omaa tupaa! Tai joku muuhan sen rakentaa, mutta kyllä siinä tuntuu meillekin töitä lankeavan ihan kiitettävä määrä. Mä olin jotenkin ihan otettu noista pienemmistä hanskoista. Ilmeisesti luotetaan siihen, että mäkin osaan siellä raksalla sitten jotain edes duunata :D Mukavaahan ja jännää tämä on, mutta kaikesta päätellen taas on tulossa aikamoinen ja erilainen vuosi. Mutta sehän nyt ei enää ole mitään uutta, heh.

Heti vuoden alkuun tilasin netistä bambulankaa. Tuosta Prismasta kun sitä ei löytynyt. Sain jonkun ihme virkkausvimman ja tein vähän tiskirättejä. Tai no, oikeastaan bongasin kivan joululahjaidean vähän liian myöhässä (lahjat oli jo valmiina) joten näistä kehkeytyy jotain sitten ensi jouluksi. En kyllä ikinä ole ollut näin aikaisin asialla joululahjojen suhteen :DNämä valmistuu mukavan nopeasti ja automatkat kyytiläisenä tulee hyödynnettyä koukku kädessä.

Mutta nyt, hyvää yötä!


Ei kommentteja: