tiistai 30. syyskuuta 2014

Netitöntä elämää

Täällä oli tarkoitus viettää viikonloppua (tai sitä mitä siitä lauantain työpäivän jälkeen jäi) neulomalla, olemalla, päivittämällä blogia ja hakemalla netistä inspiraatiota ja ohjeita. Kahteen ensimmäiseen oli tyytyminen, sillä joku katkaisi nettikaapelin, eikä paikallista puhelinyhtiötä pahemmin kiinnostanut, eletäänkö täällä maalla netin kanssa vai ilman. Kolme vuorokautta siinä meni, mutta täällä ollaan taas.

Viime viikolla muutamana päivänä taivas näytti siltä kuin voisi sataa lunta. Näin ehkä juuri ja juuri muutaman hiutaleen, mutta sekin riitti, että alkoi jouluttaa. Sunnuntaina oli pakko keittää riisipuuroa. Tuon kaneli-omenahillon kanssa se kieltämättä maistui hieman jouluiselta. Ja Muumipappa <3


Etuovelle vaihdoin vähän syksyisempiä kukkia, vaikka verenpisarat eivät suostuneetkaan kuolemaan. Kyllästyminen kesäkukkiin iski ja lujaa näin syyskuun lopussa.Neulomisrintamalla sain valmiiksi jotain, mihin hermot eivät ole koskaan aiemmin riittäneet. Siitä lisää, kunhan saan kuvat käytyä läpi.

Ei kommentteja: