sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Sitä sun tätä

Mulla on taas se aika vuodesta kun saan vaihtaa uuden kalenterin. Se on jotenkin kivaa alkaa täyttelemään ihan uutta ja tyhjää kalenteria syntymäpäivillä ym. jutuilla. Eräänä päivänä rannalla kun muut uiskenteli, mä jäin palvomaan aurinkoa ja täyttelemään uutta kalenteriani.


Olen jo monta vuotta käyttäny tuollaista samanlaista. Kansikuva on helppo vaihtaa. Mukana on muutama vaihtoehto tai sitten voi käyttää jotain omaa kuvaa tms. Ja yksi viikko on aina yhdellä aukemalla niinkuin kuuluukin. Ja paljon tilaa kirjoitella.


Eräs viikonloppu herkuteltiin brunssilla "seittemänkymppisten" kunniaksi. Minä ja kaverini täytimme peräkkäisinä päivinä yhteensä 70v. Aika kunnioitettava ikä ja mun mielestä sitä kuului juhlia. Me yhteensä ollaan niinkuin yksi mummo. Tein itse lihapullia, rocky roadseja, aivan ihanaa kanasalaattia ja leivoin vielä juustokakun. (ulkonäkö ei ollut kovin kaunis mutta maku oli hyvä!) Lisäksi oli mansikoita, viinirypäleitä, herneitä ja croissantteja. Nam! Tälläistä yhdessä syöpöttelyä pitäisi harrastaa useammin :)


Miksi, oi miksi tämä blogger kääntää näitä kuvia ihan omin päin? Osaako joku sanoa?? Tosi ärsyttävää. Yritin jopa huijata bloggeria ja kääntää nämä kuvakansiossa väärinpäin niin että se kääntäisi ne oikeinpäin. Ei onnistunut. No, laitan nämä silti tänne.

Mun on nyt varmasti pakko järjestää pian jotkut kuppikakkujuhlat, koska en voinut jättää kirpparille tälläistä ihanuutta. 2,5e!


Aloitin uutta vauvan peittoa. Tämä voisi olla hyvä vaikka vaunuihin. Nyt peitto on jo pidemmällä kun kuva on otettu jo yli viikko sitten. Miksi nää kuvat kääntyy, aaarrrrgggh!


Tein Novitan ohjeella tämän mutta vähän kapeamman ja yksinkertaisella langalla. Pähkäilin ohjetta ihan hävettävän kauan enkä meinannut millään sitä ymmärtää. Mutta jotenkin kummasti monet ohjeet aukee sillä, että luo ne silmukat ja saa sen työn siihen käteen. Tätä on jotenkin ihan tosi hauska ja helppo tehdä. Sopivasti vaihtelua kerroksissa mutta ohjetta ei tarvitse katsoa kun kuvion oppii.

Ja koska Tytön täytyy tehdä-blogi on saanut nimensä Happoradion biisin mukaan ja alkuesittelyssä kerroimme pitävämme Happoradiosta, on varmasti ihan ookoo julkaista yksi keikkakuva kyseisestä bändistä. Happoradio nimittäin keikkaili eilen täällä Seinäjoella! Oli sitten pikkuisen kuuma ja hikinen keikka ;)

Oho, Tykki sentäs suostui pysymään oikein päin.

1 kommentti:

Anselmiina kirjoitti...

Ihanat värit tuossa peitossa. :)