perjantai 4. maaliskuuta 2016

Kuinkas sitten kävikään.

Täällä vietettiin viime viikolla talvilomaa. Vakaa aikomus oli ommella vihdoin ja viimein kolme (?) viikkoa osina lojunut villatakki kasaan ja saada yksi alkumetreillä ollut jämälankaprojekti valmiiksi. Villatakkiin en edes koskenut, mutta jämälankaprojekti etenikin suorastaan vauhdilla aina perjantaihin saakka. Sitten kirppislöydöt ottivat vallan.


Lomaviikon alussa ajattelin, miten hyvin tuollaiset vanhat emalikulhot sopisivat mummokukkien alle toivottavasti tulevalle hienolle kukkapöydälleni, mutta kun ei sellaisia ikinä löydy. Keskiviikkona koko alkuvuoden jatkunut huono kirppistuuri vihdoin kääntyi, ja kulhoja löytyi peräti kolme sopivaa hyvään hintaan. Samalla nappasin pari vanhaa Viisikkoa kotiin.

Niinhän siinä sitten kävi, että nostalgian vuoksi oli alettava niitä lukemaan. Nuorempana luin todella paljon, mutta sitten käsityöt alkoivat viedä aikaa ja lukeminen jäi yöpöytäkirjoiksi. Viisikot veivät mukanaan, ja ensimmäisen jälkeen olenkin istunut lukemassa kaiken vapaa-ajan (nyt tosin jo ihan aikuisten kirjoja, kun eihän noissa kahdessa kauaa mennyt).

Kenties villatakki valmistuu vielä tälle talvelle. Ja jämälankaprojektikin, ellei lopu ne jämät. Toivotaan parasta.

1 kommentti:

Piia Kukkola kirjoitti...

Tosi kivoja noi emalikulhot. Pitäisköhän ostaa itekkin just jollekkin "vahoille" kukille. Olen eka kertaa sun plogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.