maanantai 9. kesäkuuta 2014

Keittiön uudet jutut

Terveisiä kesälomalta! Saanko esitellä, meidän keittiön uusi tapetti (ja kukka). Ihastuin Ferm living half moon -tapettiin ja halusin sitä keittiön yhdelle seinälle.


Keittiöön on tullut muutakin uutta. Olen jo kauan haaveillut hyllyköstä, jossa saisi säilyttää kaikkea pientä sälää. Minäkin olisin tietysti halunnut suositun String pocket- hyllyn, mutta on kyllä mun mielestä ihan liian hintava. Loppujen lopuksi kotoa löytyi kaikki tarvittava hyllyn väsäämiseen, eikä se siis käytännössä maksanut mulle mitään. Piti vaan vähän viitsiä hioa ja maalailla.


Ja tälläinen siitä sitten tuli. Tykkään kovasti! En vaan meinannut osata päättää, mitä tavaroita tuossa säilyttelisi ja luulen, että vaihtelen siihen koko ajan asioita :)


Aloin keräilemään Annon Hetki-astioita. Vihdoinkin astiasarja, jota oikeasti haluan kerätä ja joka miellyttää silmää. Suunnittelin jo, että myyn kaikki muumikuppini, koska olen ihan täysin kyllästynyt niihin. En jaksa muumeja enää yhtään! Päätin kuitenkin säästää ja vaan varastoida ne (ihan kuin tavaraa ei olisi muutenkin tarpeeksi) Anno on kuitenkin tullut meidän keittiöön jäädäkseen :)Ei kommentteja: