maanantai 5. toukokuuta 2014

Olohuoneen raikastusta

Olohuoneen verhoina melkein pari vuotta roikkuneet (miten niin olen laiska vaihtamaan verhoja?) puna-musta-oranssit Kaivot alkoivat kaikessa raskaudessaan hieman tökkiä. Kaivoin kaapista kevyemmät, tuollaiset luonnonvalkoiset. Sopivat muuten väriltään hyvin eiliseen lumi- ja räntäsateeseen! Heti verhojen vaihdon jälkeen nämä  virkkaamani tyynynpäälliset alkoivat tuntua liian tunkkaisilta ja paksuilta. 
 
Rikoin todennäköisesti jotain naisten sanatonta sopimusta ja kysyin mieheltä väritoiveita. Sininen ei varsinaisesti omiin suosikkeihin kuulu, joten hivutin sitä turkoosin suuntaan.
 

Torkkupeiton vaihto ei käväissyt edes mielessä ennen kuin tuo ohut turkoosi versio tuli vastaan roimasti alennettuna. Samaisesta ale-nurkasta löytyi pilkullinen koristetyynynpäällinen. Aikomus oli oikeastaan ostaa pätkiä useammasta kankaasta ja ommella erilaisia tyynynpäällisiä, mutta kangasvalikoima tuotti pettymyksen.


Koska jotain oli saatava heti paikalla, eikä yhteen tyynynpäälliseen tyytyminen tullut kysymykseenkään, ostin sitten lakanahyllyltä tuollaisen ihan tavallisen Annon musta-valkoisen ja ompelin sen pienemmäksi. Raikastui kivasti olohuoneen ilme.


Sinisen hortensian ruukun alla muinainen kirppislöytö, turkoosi mummopitsiliina, jolle löytyi vihdoin käyttöä.


Ei kommentteja: