maanantai 18. marraskuuta 2013

Muistoja ja chilikaakaota

Oletteko nähneet elokuvan Pieni suklaapuoti? Katsoin sen viikonloppuna ja musta tuntuu, että kukaan ei voi katsoa tuota elokuvaa saamatta pientä suklaanhimoa aikaiseksi. Pidin muutenkin elokuvasta ja suunnittelin jos lukisin myös kirjan.

Elokuvasta innostuneena päätin koittaa tehdä chilikaakaota. Sellaista paksua kunnon kaakaota, eikä mitään litkua. Lähinnä miehelleni kiitokseksi mun passaamisesta kun olen flunssaillut viime aikoina aivan liikaa. Hän kun pitää tulisesta ja kaakaosta, niin tässä ei pahasti voinut mennä pieleen.


Googlettelin siis chilikaakaon ohjetta ja tälläisen ohjeen sovelsin. En jaksa nyt kirjoittaa koko ohjetta, mutta jos sen joku haluaa, voin sen myöhemmin tänne naputella. Useimmissa ohjeissa käytettiin tummaa suklaata, mutta mä en voi missään muodossa oikein sietää sitä. Käytän jopa mokkapaloissa aina maitosuklaata.
Alkuvuodesta sain idean alkaa kirjoittelemaan paperilappusille kivoja asioita, mitä vuoden aikana tapahtuu tai joku sanoo jne. Enää vähän yli kuukausi niin saan avata purkin, ja muistella kaikkia ihania pieniä asioita vuoden ajalta. Ja onpa tuonne pari kaveriakin jotain mulle kirjoitellut! Täytyypä ottaa tämä oikein jokavuotiseksi tavaksi.Meillä tuli tänään puoli vuotta täyteen avioelämää ja mieheni yllätti tuomalla tälle flunssaiselle ja kalsarit päällä kotona laahustavalle vaimolle kuusi ruusua jokaista kuukautta kohden. Olin kyllä melko yllättynyt ja iloinen!! 2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana H !! Kun tollasia yllätyksiä tekee toisilleen, kaakaota ja kukkia, ei avioelämä VOI jäädä kovin lyhyeksi <3
-Mallu-

Eikku kirjoitti...

Juu, kun sellaiset lupaukset mentiin tekemään niin toivottavasti edessä on vähintään se "30-vuotinen sota" ;)