sunnuntai 17. elokuuta 2014

Lämmikkeitä

Mun lempparivuodenaika kolkuttulee jo ovella. Syksy! Ihana syksy! Siitä inspiroituneena tekaisin itselleni kämmekkäät (toiveena olisi, että niitä voisi pian alkaa käyttämään). Sinapinkeltainen tuntuu olevan suosiossa meidän blogissa tällä hetkellä :) Kämmekkäät tehty Nalle-langasta ja ohjeen näihin nappasin  Eilen tein- blogista.



Nämä oli nopeat ja helpot tehdä ja oli sen verran hyvä ohje, että kerrankin olen tyytyväinen tuohon peukalon kohtaan. Ehkä tällä samalla mallilla voisi tehdä myös joululahjoja. Itseäni ottaa päähän tuo kun puikkojen vaihtumiskohdasta jää aina selvä jälki mun neulomuksiin. Yleensä vaihtelenkin puikkojen vaihtumiskohtaa kesken neulomisen mutta tässä sekin osoittautui täysin turhaksi. Lanka on kai sen verran ohutta, että jälki alkoi syntyä heti ensimmäisen kerroksen jälkeen. Noh, pikkuvikoja!




Peitto vaunuihinkin valmistui ja tästä tuli kyllä tosi kiva. Ehkä ahkeroin vielä toisenkin samanlaisen mutta eri värisen kaverin tulevalle vauvelille. Lämmittäköön koiraa vauvan tuloon asti, heh!

Mulle tuotiin perjantaina auringonkukkia! (sopi tämän postauksen väriteemaan) Ihanaa syksyn alkua kaikille!


Ei kommentteja: