tiistai 30. joulukuuta 2014

Joulun ajalta

Sekalainen kokoelma kuvia kamerasta. Yömyöhällä kuvattuja joululahjoja, vähän tärähtäneitä otoksia ja yksi lumesta innoissaan oleva pöhkö päivänvalossa.









sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Olipa kerran venähtänyt joulutauko

Toivottavasti kaikilla oli ihana joulu! Mitenkään tarkoituksellista taukoa blogista ei pidetty. Täällä vain läppäri sanoi poks viikko ennen joulua. Eipä sillä, ei joulunaikaan olisi ollut sen enempää aikaa kuin kiinnostustakaan näpytellä koneella. Täällä on meneillään vielä uuteen elämänkumppaniin tutustuminen. Näin toisena päivänä opin jo skrollaamaan hiirellä (täysin epäloogisesti kahdella sormella), muistikortin reikä on vielä paikallistamatta. Ja sitten ne vielä ihmettelevät, kun en omista älypuhelinta!

Palaillaan asiaan, kun alkuhaparoinnista päästään!

tiistai 16. joulukuuta 2014

Kransseja, osa 2

Viikonloppuna tuli kuvattua viimeisetkin kranssit. Itselle tein tänä vuonna testiversion pelkästä puolukasta. Äitelle ja isälle ja Eikulle vein viimeiset lauantaina. Siskon omasta en ehtinyt kuvaa ottaa, ja Memmelle meni kaksi pohjaa ilman koristeita. Yhdeksän niitä lopulta kuitenkin tuli.




lauantai 13. joulukuuta 2014

Lämmintä talven varalle

Pian lähdetään 2- ja 4-vuotissynttäreille. Sujautin paketteihin toivelahjojen lisäksi vielä tällaiset kaulurit. Jos vaikka tulisi se oikea talvikin vielä joskus. Lankana Wool, jota hamstrasin puolet liikaa, ja ohjeena tämä.





Päättelemistä inhoavana suurin urakka oli eilen illalla. Melkoinen määrä langanpätkiä siitä tulikin. Nuo kirjainnapit ovat heräteostos syksyltä. Eihän ne varsinaisesti väreihin sovi, mutta onpahan nimikoitu päiväkotiakin varten.




Viimeinen jännitysmomentti on tuo kaulaosa, toivottavasti siitä menee pää läpi. Kyllä se ainakin reilusti venyy.

perjantai 12. joulukuuta 2014

Menneiltä viikonlopuilta

Koska muistini tunnetusti on erityisen hyvä, saan odottaa taas viikonloppuun päivänvaloa, että saisin viimeiset kranssit kuvattua. Tässä väliin räpsyjä menneiltä viikonlopuilta.


Vietettiin marraskuun lopussa siskontytön kanssa isosiskojenpäivää (koska äitienpäivä ja isänpäivä). Tuollaiset kukat neiti 4 v. valitsi meille kukkakaupasta. Taustalla pilkottaa miehen tämän vuoden joulukalenteri, pakkauspaperia ja punaiselle dymolla kirjoitetut numerot.


Samaisena päivänä koristeltiin vähän pipareita. Meidän omat oli talojen rakennukseen, siskontytöllä oli vähän överimpi linja. Ihania!


Itsenäisyyspäivää vietettiin illallisten merkeissä. Innostuin jopa taittelemaan lautasliinoja.


Josko sitä nyt viikonloppuna muistaisi käyttää valoisan ajan hyödykseen, että saisi ennen kevättä tekeleitään tännekin.

maanantai 8. joulukuuta 2014

Vaippakakku

Kaverini sai myös vauvan viikko sitten ja kohta pääsen ihailemaan pientä tyttöä. Tuliaiseksi haluan viedä vaippakakun ja kyhäsin tänään sellaisen pikaisesti sillä välin kun vauva nukkui. Tähän olisi voinut toki panostaa enemmänkin, mutta aika on nykyään vähän kortilla joten tämä saa kelvata :) Tästä tuli jotenkin ihan vahingossa vähän jouluinen!

Pipo, sinkkivoidetta ja lakuja

Tuttia ja body

Pienet tumput

Sitten vaan koko komeus sellofaanin ja vähän vielä karkkeja mukaan.

lauantai 6. joulukuuta 2014

Täälä mitään tehdä

..vaan otetaan edelleen rennosti kuten kuvista näkyy. Miian tekemät tossut on kovassa käytössä :)




Mukavaa itsenäisyyspäivää :)